Pärnumaa talimängud jõudsid finišisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talimängudel esimest korda kavas olnud lumelinna ehitamise võistlus Munamäe pargis pakkus palju tegemisrõõmu nii noortele kui vanadele.
Talimängudel esimest korda kavas olnud lumelinna ehitamise võistlus Munamäe pargis pakkus palju tegemisrõõmu nii noortele kui vanadele. Foto: Ants Liigus

Detsembris alanud ja läinud nädalavahetusel lõppenud maakonna 31. talimängud meelitasid oma valla või spordiklubi eest võistlema ligi 1100 tervisesportlast.

“Rõõmu teeb, et sel aastal täitsid talimängud suurepäraselt oma eesmärgi tuua rahvast sportima,” ütles Pärnumaa spordiliidu projektijuht Vahur Mäe. “Kokku osales 13 alal 18 võistkonda ja heitlus esikohale oli nii suuremate valdade kui väiksemate omavalitsuste ning spordiklubide konkurentsis ülitihe.”

Saarde, Sauga ja Häädemeeste esikolmikus

Suurte valdade pingereas esimese positsiooni hõivanud Saarde valla sportlased alustasid talimänge bravuurikalt: detsembris teeniti esimese koha punktid mälumängus ja koroonas ning aasta algul võideti maleturniir. Sangpommi kahevõistluses said saardelased teise ja suusatamises, jääkeeglis ning lumelinna ehitamises kolmanda koha.

306,4 punkti teeninud Saarde vallale järgnes Sauga esindus (300,6), kes nautis võidurõõmu sisesõudmises ja lumelinna ehitamises ning jõudis teisele kohale koroonas, kabes ja bowling’us. Kolmandaks tulnud Häädemeeste tiim (292,6) sai korvpallis ja suusatamises teise ning mälumängus, kabes, bowling’us ja sangpommitõstmises kolmanda tulemuse.

Esikolmikule järgnesid Halinga, Sindi, Tori, Paikuse, Tahkuranna, Audru, Vändra vald ja Halinga valla teine koosseis.

SK Vaablane oli parim

Väiksemate valdade ja spordiklubide konkurentsis võitis esikoha SK Vaablane 222,4 punktiga, järgnesid Pärnu jahtklubi 219,4 ja Are vald 211,8 silmaga.

Vaablase klubi trumpalad olid male, kabe ja koroona. Esimest korda talimängudel osalenud purjetajad teenisid enim punkte mälumängus, sisesõudmises, korvpallis, lumelinna ehitamises ja suusatamises ning Are tervisesportlased võidutsesid lauatennises ja juhtkonna mitmevõistluses.

Neljanda koha vääriliselt esines talimängude teises grupis Koonga, viies oli Tootsi, kuues Tõstamaa ja seitsmes Surju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles