Kaitseliit sihib Saugaserva kinnistut

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Kõigepealt tuleb hakata võsa langetama, alles siis saab hakata ala hoonestama,” näitas Kaitseliidu Pärnumaa maleva teavitusspetsialist nooremleitnant Jaanus Mehikas kinnistut Lemmetsa külas.
“Kõigepealt tuleb hakata võsa langetama, alles siis saab hakata ala hoonestama,” näitas Kaitseliidu Pärnumaa maleva teavitusspetsialist nooremleitnant Jaanus Mehikas kinnistut Lemmetsa külas. Foto: Mailiis Ollino

Kolme aasta pärast valmib Kaitseliidu Pärnumaa maleva staabi- ja tagalakeskus Saugaserva kinnistul, kus praegu laiutab võsa ja mille detailplaneering ootab Audru vallavolikogus kehtestamist.

Ligemale viiehektarine maalapp jääb Sauga kooli vastu üle tee ja ilmselt on jütsidel huvitav jälgida, kuidas hakkab ehitus kasutusest välja läinud maatulundusmaast ametlikult sihtotstarbe järgi riigikaitsemaaks saanud kinnistul. Selleni aga on veel pikk maa käia, kuigi esimesed sammud on tehtud. Aasta alguses arutati detailplaneeringut avalikult Sauga kooli- ja Audru vallamajas.

Audru valla planeeringutalituse spetsialisti Merle Mõttuse jutu järgi oli avalikkuse huvi arenduse vastu leige: kohalikud ettepanekuid ei teinud, vaid maantee- ja põllumajandusamet esitasid täpsustusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles