Peeter Raidla: Miks, hea Epp?

Peeter Raidla
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Raidla.
Peeter Raidla. Foto: PP

Demagoogia on poliitikas kasutusel olnud aegadest ammustest. Ja teie tänane artikkel “Hoobi sai kohalik demokraatia ja tahe”, hea kooliõde Epp Klooster, on kinnitus sellest, et demagoogia on jätkuvalt elujõus.

Te ründate Pärnu Postimehe ajakirjanikku Teet Roosaart ilmselt sellepärast, et ta on kirjutanud teie kodugaraažis peetud salaviinalaost ja sellest, kuidas te oma ametlikust tööajast valimispropagandat käisite tegemas ja et teie valimisplakat rippus Tõhelas üleval ajal, kui seadusega oli poliitiline välireklaam keelatud. Ja süüdistate selle peale Roosaart faktivigades, kordagi viitamata, milles on ajakirjanik teie arvates eksinud. Miks?

Te ründate teistki Pärnu Postimehe ajakirjanikku Veste Roosaart ning püüate kirjeldada tema töökohustusi. Nii nagu mina ei tea täpselt, millega te maavalitsuses ühel või teisel päeval tegelete, ei saa teiegi teada, millised on Veste töökohustused ühel või teisel päeval. Seega ei maksa tühja lahmida. Fakt on, et teie kohta meie veebilehel avaldatud ropud ja nilbed kommentaarid kõrvaldati veel samal päeval, ega ole mingit tähtsust, kas need kõrvaldas Veste või meie veebitoimetuse juht. Pärnu Postimees on püüdnud töötada ühtse meeskonnana, mida kahjuks ei saa öelda Pärnumaalt riigikogusse kandideerinud sotsiaaldemokraatide kohta. Miks?

Pärnu Postimees asus tõepoolest juba möödunud suvel ajama joont, et riigikogus peaksid Pärnumaad esindama eeskätt meie oma inimesed. Olen siiani veendunud, et toimisime õigesti. Kusjuures üsna elementaarne on eeldada, et tegu peaks olema igati laitmatu renomeega inimestega. Mida ei saa paraku öelda teie kohta. Te võite küll väita, et teil polnud aimugi oma kodugaraažis korraldatud salaviinalaost, kuid mina seda ei usu. Pigem tekib minus küsimus: miks te olete kohaliku omavalitsuse üks juhttegelasi, samal ajal kui te ei suuda oma koduski seaduskuulekust tagada?

Üsna inetu on siinkohal rünnata Mark Soosaart, kes üksikkandidaadina kogus ligi kolm korda enam hääli kui teie siinsete sotside esinumbrina. Ehk peaksite peeglisse vaatama ja endalt uuesti küsima: miks Soosaar ikkagi keeldus Pärnumaa sotside nimekirjas kandideerimast ja miks teie siinse esinumbrina sotside üleriigilises nimekirjas pretsedenditult alles 85. positsioonil seisite? Miks sotside üleriigilisest telekampaaniast vaid Pärnumaa esindus välja jäeti? Ning miks teie kui siinsete sotside esinumber nimekirja teise numbri ehk Marianne Mikkoga kordagi ühele pildile ei mahtunud? Miks, hea Epp?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles