Sütevaka võitis taas teatrimängu

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sütevaka humanitaargümnaasium.
Sütevaka humanitaargümnaasium. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

“Gulliveri” teatrimängu võitis taas Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasium, kes võistles finaalis ühisgümnaasiumiga.

Mängu korraldava Jaak Kännu sõnade järgi oli finaal väga tasavägine. Etendati kodus ettevalmistatud 6-7minutiline näitemäng Ervin Lazari muinasjutust "Pilvekähardaja" ja poole tunni jooksul valmistasid võistkondade kunstnikud seda lavastust iseloomustava plakati. Näitemänge hindas Endla teatri dramaturg Triinu Ojalo, kunstnikutöid Ülejõe gümnaasiumi õpetaja Maret Hansalu.

Mängijad vastasid kaheksale mälumänguküsimusele, püüdsid ära arvata võistkonnakaaslase pantomiimiga edastatavaid sõnu ja lahendasid teatrikunstikammi.

“Gulliveri” teatrimängu võitnud Sütevaka 9. klassi ja prima humanitaari ühisvõistkonda kuulusid Irena Arslanova, Hanna Stiina Lepmets, Geia Randma, Carolina Tagobert, Inge Marie Vihur, Kadri-Ann Volberg ja Helena Keskküla. Ühisgümnaasiumi G3 võistkonnas olid Siim Karro, Martin Oja, Nele Paluoja, Tuudur-Jaan Rekkor ja Gert Siniloo.

Võitjad sõidavad septembris Eesti teatri festivalile, igaüks sai pileti Endla teatri etendusele ja Apollo raamatupoe kinkekaardi. Teise koha võistkonna liikmeid autasustati Apollo raamatupoe kinkekaartidega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles