Noorteklubi kogunes kunstilaagrisse

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti 4H Pärnumaa noorte kunstilaagris maaliti kalosse.
Eesti 4H Pärnumaa noorte kunstilaagris maaliti kalosse. Foto: Erakogu

Eesti 4H Pärnumaa piirkonna noored kogunesid nädalavahetusel Tali põhikooli kunstilaagrisse.

Tali klubi ja juhendaja Eha Kuuse korraldatud noorte kunstilaager algas ehete meisterdamisega. Õpiti tegema kõrvarõngaid, kaelakeesid, käevõrusid. “Tööhoos olid nii tüdrukud kui poisid – pole ju kaugel aeg, kui jõuab kätte emadepäev ja siis saab omameisterdatud ehte emale kinkida,” ütles  4H Pärnumaa piirkonnajuht Inga Raudsepp.

Kunstilaagris maaliti veel kummikuid ja kalosse ning noortejuhi arvates said valmis tõelised kunstitööd.

Raudsepa ütlust mööda seiklesid noored hilisel õhtutunnil Tali koolimaja ümbruses ja lahendasid vägagi keerukaid ülesandeid. Juhendajadki ragistasid oma pead noortega võidu. Seiklus lõppes lõkke ääres, kus pakuti sooja teed ja pirukaid.

Järgmisel hommikul jätkati kunstiga: portselanimaali, lukust rooside õmblemise, vildist lillede meisterdamise ja geelküünalde tegemisega. Raudsepa sõnul said noored väga palju mõtteid, kuidas oma klubis edasi tegutseda ja mida teistele õpetada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles