Maakonna noored võistlesid ergomeetrisõudmises

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa koolinoorte meistrivõistlustel ergomeetrisõudmises osales 95 õpilast.
Pärnumaa koolinoorte meistrivõistlustel ergomeetrisõudmises osales 95 õpilast. Foto: www.concept2.ee

Pärnu-Jaagupi spordikeskuses toimunud Pärnumaa koolinoorte meistrivõistlustel ergomeetrisõudmises sai gümnaasiumide osas esikoha Kilingi-Nõmme gümnaasium, põhikoolide arvestuses võitis Sauga põhikool.

Individuaalarvestuses andsid võistlustel tooni Audru keskkooli õpilased.

5.-7. klasside õpilastest oli noormeestest parim Aado Mets ja neidudest Maris Päev Audrust.

Ka 8.-9. klasside õpilaste arvestuses riisusid koore Audru keskkooli õpilased. Neidudest tuli selles vanuseklassis esimeseks Sigrid Vainult ja noormeestest Andreas Lünekund.

10.-12. klassi neidude esimene oli Marite Einlaid Audru keskkoolist, noormeestest võitis Siim Talts Kilingi-Nõmme gümnaasiumist.

Võistlustel osales 95 õpilast Pärnu-Jaagupi gümnaasiumist, Audru ja Tõstamaa keskkoolist, Kilingi-Nõmme gümnaasiumist, Sauga, Surju ja Jõõpre põhikoolist.

Võistluse toetaja osaühingu Penteer võistkondlikus arvestuses parimale koolile auhinnaks välja pandud sõudeergomeetri kasutusõiguse kooliaasta lõpuni võitis seekord Audru keskkool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles