Video: Rannastaadion avab suveks uudse lahendusega välikino

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tähelepanu! Uudis on avaldatud 1. aprillil.

Pärnu Rannastaadionil avatakse mais öötundideks välikino, vabas õhus saavad soovijad staadioni suurelt ekraanilt vaadata filme sügiseni. Mõistagi seni, kuni ilm seda võimaldab.

Staadionil käisid uue lahendusega tutvumas testvaatajad, kes kiitsid võimalust värskes õhus filme vaadata. Siiski ilmnes testimise käigus pisipuudusi.

„Meil on suur leedekraan, mis valdava aja seisab jõude. Seega saame selle nüüd aktiivsesse kasutusse võtta,” rääkis Rannastaadioni direktor Tair Anton. „Mujal maailmas on välikino väga populaarne. Meile küll autoga tulla ei saa, aga tribüüni peal ruumi jagub.”

„Kõlaritest me heli ei lase ja kuulamiseks jagatakse külastajatele kõrvaklapid. Valgusmüra samuti ei teki: püüame leida selliseid tumedaid filme, mis linnarahvast ei segaks,” lisas Anton.

Samuti on filmivaatajate tarvis loodud põnev äpp, mis pakub uudseid lisavõimalusi.

Rannastaadionile saab tulla lastega ja nende kasutuses on staadioni kolm liivakasti. Vipitsoon asub muruväljakul, kus soovi korral võib filmivaatamise ajal piknikku pidada.

Vaadake videost, milliseid mõtteid tekitas uudne kino proovivaatajates ja milliseid ettepanekuid nad välja tegid!

Foto: Urmas Luik
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles