Pärnust pärit blogija avab omanäolise videoportaali

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mariann Treimann
Mariann Treimann Foto: Melu.tv

Eesti populaarseim blogija Mariann Treimann ehk Mallukas avab täna videoportaali, kus kõik huvilised saavad vaadata põnevaid saateid.

"Melu.tv on naistele mõeldud videoportaal, aga muidugi ei keela me meestel seda külastada. Igal saatel on eri sihtgrupp. Teeme jutusaadet, kus naised räägivad maast ja ilmast. On rubriik "Mees vastab", kus naised saavad meestelt vastuseid igasugustele küsimustele. Populaarse treeneri Erik Orguga teeme uues võtmes tervisesaate. Mõtteid, millest saateid teha, on meil meeletult. Tahame anda inimestele head nõu ja jagada elulisi, isiklikke ja šokeerivaid lugusid," teatas Treimann, kelle sõnutsi saavad huvilised kõiki saateid vaadata ükskõik kus ja millal. "Meie videoportaalist saab justkui televiisor mobiilis. Kõikidel saadetel on subtiitrid."

Videoportaali mõte tekkis Treimannil pärast seda, kui ta kandideeris uude Eesti sarja, kuid teda ei valitud välja. "Ma olin nii pettunud ja siis mõtlesingi, et kui ma telesse ei saa, teen hoopis ise oma saate! Alguses mõtlesin teha Youtube’i saateid, aga siis leidsin enda kõrvale väga hea tiimi ja lõimegi oma asja. Ei ole mõtet töötada kellelegi teisele, kui saan olla enda ülemus ja oma aega planeerida," seletas Treimann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles