Galerii ja video: Pärnus otsiti lastefilmi peaosatäitjaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kavandatava Eesti mängufilmi "Eia jõulud Tondikakul" tegijad käisid Pärnus peaosatäitjaid otsimas.

Täna kogunes ligikaudu 200 kaheksa- kuni 11aastast last vanematega Janne Ristimetsa stuudiosse, et osaleda Eesti lastefilmi "Eia jõulud Tondikakul" casting'ulmille abil loodetakse leida filmile peaosatäitjad.

Pärnus toimunud näitlejaotsingud ei pruugi aga tähendada seda, et peaosatäitjad tulevad suvepealinnast, sest samasugused üritused, kuhu on registreeritud üle 2000 lapse, toimuvad veel Tallinnas, Tartus, Viljandis, Võrus, Rakveres, Jõgeval, Paides, Haapsalus ja Kuressaares.

“Eia jõulud Tondikakul” on seiklusrikas laste jõulufilm kümneaastasest Eiast, kelle plaanid võtavad ootamatu pöörde, kui linnatüdruk viiakse talvevaheajaks ürgse loodusega salapärasesse Lõuna-Eesti tallu. Eia ei oska esialgu aimatagi, et õige pea asub ta päästma hukule määratud põlismetsa, kokku viima kaht armastajat ja lahti harutama oma pere kiivalt hoitud saladust.

“Eia jõulud Tondikakul” režissöör ja stsenarist on Anu Aun, produtsendid Maie Rosmann-Lill ja Maario Masing, operaator Heiko Sikka, loodusoperaator Ants Tammik, kunstnik Matis Mäesalu. Lastefilmi võtted algavad jaanuaris ja see linastub 2018. aasta detsembris. Film valmib produktsioonifirmade Luxfilm ja Kinosaurus Film koostöös.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles