“Playback” ootab võistlejaid

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Et kuu aja pärast, 16. aprillil toimub linna ja maakonna õpilastele traditsiooniline staarijäljendajate konkurss, algas registreerimine Pärnumaa “Playbackile”.

Sel kevadel 12. korda toimuvat “Playbacki” korraldab juba viiendat aastat Rääma põhikool, kõigil Pärnu kuursaalis üles astuda soovivatel gruppidel tuleb täita osaleja ankeet ja saata see 11. aprilliks kooli huvijuhile Kaie Pupile (kaie@raama.ee).

““Playbackil” osalejate ülesanne on jäljendada tuntud artiste, ansambleid, telenägusid, võttes aluseks muusikavideod või live-esinemised,” rääkis Pupp, kelle ütlust mööda korraldavad suuremad koolid tavaliselt oma eelvoorud, kust valitakse paremad maakondlikule võistlusele.

Pupi selgituse kohaselt on oodatud osalema õpilased 1.-12. klassini, kusjuures grupi liikmete arv ei ole piiratud ja grupp ei pea koosnema üksnes ühe kooli õpilastest.

Võisteldakse neljas vanuserühmas ja žürii selgitab välja iga vanuserühma kolm paremat, peale selle eriauhinnad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles