Galerii: Jüri Jaanson avas Pärnu koolide esimese siseterviseraja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnumaa kutsehariduskeskuses (PKHK) avati Pärnu koolide esimene siseterviserada. 375meetrisel rajal on kuus punkti: esimeses tehakse harjutusi, teises mõõdetakse pulssi, kolmandas hüpatakse keksu, neljandas mängitakse trips-trap-trulli, viiendas kontrollitakse silmi ja viimases punktis saavad huvilised joont mööda kõndides oma tasakaalu proovile panna.

Kunagisel tippsõudjal Jüri Jaansonil on uue terviseraja üle väga hea meel. "Nüüd saavad kõik tervisest hoolivad inimesed minu välisrajalt näiteks halva ilma korral kohe Pärnumaa kutsehariduskeskuse siseterviserajale matkama minna!" teatas Jaanson.

Ekssportlase sõnutsi vajab inimkeha nagu iga mehhanism kontrollimist ja hooldamist. "Pärnumaa kutsehariduskeskuses kogutakse tarkust. Tarkuse edasikandmise aparaat on inimese keha ja seda tuleb liikumisega hooldada."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles