Kodulinna rühmvõimlejad särasid Tallinnas

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Rühi klubi pisikesed tüdrukud esinesid pealinnas Kalevi meistrivõistlustel väga südilt.
Pärnu Rühi klubi pisikesed tüdrukud esinesid pealinnas Kalevi meistrivõistlustel väga südilt. Foto: Urmas Luik

Talve viimasel nädalavahetusel peeti Tallinnas Kalevi spordihallis Kalevi meistrivõistlused rühmvõimlemises. Osales rohkem kui 60 rühma kõikjalt Eestist, B-gruppide arvestuses jõudis auhinnalistele kohtadele ka Pärnu Rüht.

Rühi noorterühm (Gerdi Põldsam, Gloria Haar, Birgit Padul, Johanna Grete Allas, Helena Seling, Marta Miil, Merit Ratnik ja Lisette Parts) ning juunioride rühm (Anett Padul, Anna Karin Ericson, Sigrid Meemaa, Margaret Pappa, Getlin Saar ja Helena Tsõbulski) tulid oma vanusegruppides teiseks.

Lasterühm (Eliise Niklus, Marleen Jauk, Ann Marii Kivikas, Kristiina Mere, Johanna Taggu, Irmeli Tõniste, Selin Sedletski ja Annabel Raudsepp) sai väga tihedas konkurentsis kaheksanda koha. Treenerid on Kai Esna, Terle Lippe ja Maia Altsoo.

Rühi võimlejaid ja treenereid Kai Esnat, Terle Lippet ning Maia Altsood ootavad ees rühmvõimlemise kevadturniirid ja esinemised nii emadepäeva kontserdil Pärnu kontserdimajas kui Kalev-110 galakontserdil Nokia kontserdimajas.

Valmistutakse tähistama oma klubi 20. aastapäeva Pärnu teatris Endla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles