Risto Mägi ja Kein Einaste jäid medaliheitlusest kaugele

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Teppan ootab võistkonnakaaslase Peeter Kümmeli kuldset finišit.
Vahur Teppan ootab võistkonnakaaslase Peeter Kümmeli kuldset finišit. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnumaal Jõulumäel toimuvatel Eesti suusatamise meistrivõistlustel sai klassikalises stiilis sõidetud meeste teatesprindis esikoha Tartu suusaklubi võistkond, Jõulu suusaklubi tuli kümne võistkonna konkurentsis kuuendaks.

Võidu võtnud Tartu suusaklubi meeskonna (Vahur Teppan ja Peeter Kümmel) järel finišeeris 3,08 sekundilise kaotusega Võru suusaklubi esindus (Raido Ränkel ja Antti Saarepuu).

Pronkmedalid kuulusid Oti suusaklubi meeskonnale (Jaak Mae ja Eesri Vahtra), mis jäi kahest esimesest kaugele maha, kaotades võitjale 21,4 sekundit.

Neljas oli Oti suusaklubi M20 vanuseklassi meeskond (kaotus võitjale 59,68 sekundit), viies Alutaguse suusaklubi (+1.01,59) ja kuues Jõulu suusaklubi meeskond (+1.12,73).

Jõulu suusaklubi meeskonda kuulusid Risto Mägi ja Kein Einaste.

Homme võistlevad mehed 3x10 kilomeetri tetesõidus, kus kaks esimest etappi tuleb sõita klassikalises tehnikas ja kolmas vahetus vabatehnikas.

Pühapäeval on Eesti meistrivõistluste programmis 50 kilomeetrine ühisstardiga maraton vabatehnikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles