Noored selgitasid malemeistrid

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Male.
Male. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu spordihallis toimusid Pärnu noorte kiirmale meistrivõistlused, millel osales 38 mängijat üheksast koolist.

Pärnu spordikooli maletreeneri Eiki Lehemetsa teatel võitis 1.–5. klasside poiste seas esikoha Rondo Mikko Mai koolist, 2.–4. kohta jagasid Markus Sooväli (Raeküla PK), Raimond Laiv (Vanalinna PK) ja Hans-Georg Köösel (lasteaed Pöialpoiss). Medalita jäi viimati nimetatu.

1.–5. klasside tüdrukute turniiri võitis Karmen Käär Pärnu vabakoolist ja teine oli Stella Volmer Ülejõe põhikoolist.

Võistkondlikult võitis koolide karika vabakool (Jaan Raudsepp, Joosep Käär ja Karmen Käär). Teise koha sai Mai kool (Rondo Mikko ja Andreas Aus). Kolmas oli Ülejõe põhikool (Karl Rudissaar, Erik Roosson, Stella Volmer).

6.–12. klasside noormeeste turniiril oli parim Markus Hansson, kes edestas Stein-Marten Pooli. Mõlemad õpivad Kuninga tänava põhikoolis. Kolmas oli Garret Bergštein Koidula gümnaasiumist.

6.–12. klasside neidude seas sai esikoha Arina Fedorova Koidula koolist, teine oli Liisa Kesküla Kuninga koolist ja kolmas Valentyna Fesiuk Koidula gümnaasiumist.

Võistkondlikult võitis selles vanusegrupis koolide karika Kuninga tänava põhikool (Markus ja Stein-Marten Pool ja Liisa Kesküla). Teine oli Koidula gümnaasium (Garret Bergštein, Rasmus Pärn ja Arina Fedorova). Kolmandaks jäi vabakool (Romet Varik ja Pärtel Andres Sooniste).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles