Annika Lepp: Loomadest ja loodusest hoolimine on inimlik

Annika Lepp
, MTÜ Loomus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annika Lepp.
Annika Lepp. Foto: PP

Metsaomanik Peeter Krimmi arvamusavaldus (03.05 Pärnu Postimees) looma- ja looduskaitsjatest kubiseb siltidest ja valeväidetest. Kui niisugused väljaütlemised oleksid ohutud, ei pöörakski sellisele kirjutisele tähelepanu. Praegusel juhul tuleb aga sotid selgeks teha.

Konstruktsioon loomadest ja loodusest hoolivatest inimestest kui kivilinnast pärit noorukitest on aastaks 2017 juba väga roostes. Omamoodi huvitav, et metsaomanik peab looma- ja looduskaitsjaid noorteks ja lollideks, kuid needsamad noored ja lollid on osanud olla üks võimsamaid mõjugruppe Eestis. Mõistagi kuulub meie hulka inimesi eri elualadelt ja vanusegruppidest, eri haridustaustaga, linnast ja maalt, isegi metsaomanikke leidub. Seega Krimmi levitatav müüt sellest, et maarahval pole karusloomafarmide vastu midagi, ei pea sugugi paika.

“Loomakaitsjatest kivilinlastel on meelest läinud, et karusloomafarmi sulgemisel tuleb kogu populatsioon hukata,” pahandas Krimm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles