Galerii: Pärnu Sadam pakkus tiitlikaitsjale lahingu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Sadama nimeline suvepealinna korvpalli esindusmeeskond pakkus tiitlikaitsja Tallinna BC Kalev/Cramole vast avatud renoveeritud Kalevi spordihallis kõva lahingu, kuid pidi tunnistama vastase 83:60 paremust.

Et pärnakad kaotasid pingelise poolfinaalseeria pealinna tiimi vastu 0:3, jätkub nende Eesti korvpalli meistriliiga hooaeg kolmanda koha mängudega.

Pärnu vastane selgub Rapla ja Tartu vastasseisust. Seda seeriat juhib 2:1 Rapla.

Au visata renoveeritud Kalevi spordihallis esimese korvi sai endale Edvinas Šeškus.

Esimene poolaeg oli äärmiselt tasavägine, kuid kulges pidevalt Pärnu mõnepunktises eduseisus. Avaveerandi võitis pärast Pärnu Sadama kapteni Reinar Halliku keskjoonelt tabatud viset 17:15 Pärnu. Poolaeg lõppes Mihkel Kirve võimsa pealtpanekuga, misjärel oli tablool Pärnu eduseis 35:31.

Poolaja lõpetas Mihkel Kirve efektne pealtpanek.
Poolaja lõpetas Mihkel Kirve efektne pealtpanek. Foto: AFP / Scanpix

Pärnu suutis vastu pidada umbes kolmanda veerandi keskosani. BC Kalev/Cramo seisis aga sitkelt kaitses ja oli rünnakul üha kindlam.

Pärnakate ponnistustest hoolimata võitis tiitlikaitsja kolmanda veerandi 26:15 ja neljanda 26:10.

Pärnu algviisik skooris ühtlaselt. 13 punktiga oli tulemuslikem Rannar Raap. Tiimikaaslastele kuus resultatiivset söötu andnud Šeškus lisas 12 punkti.

Mängu esimeses pooles initsiatiivi üles näidanud Hallik viskas 11 punkti. Domagoj Bubalo ja Mihkel Kirves said kirja kümme punkti.

Pärnu mängis lõviosa mängust seitsmekesi. Viimase veerandi lõpus tuli umbes kuueks minutiks väljakule Heivo Parrol. Peale jupp aega vigastatud olnud Silver Leppiku ja Norman Käbini ei jooksnud väljakule Saimon Sutt.

Võitjate resultatiivseim oli 14 punkti visanud valgevenelane Vitali Liutych.

Vaata mängu statistikat siit.

Pärnu osutas poolfinaalseerias BC Kalev/Cramole kõva vastupanu, kaotades esimese mängu 71:73 ja teise 67:77.

Pronksiseeria esimene mäng toimub 11. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles