Ühiskonnaõpetuse olümpiaadi võit läks ühisgümnaasiumi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ühisgümnaasium.
Pärnu ühisgümnaasium. Foto: Erakogu

Pärnu ühisgümnaasiumi õpilane Gert Siniloo võitis Eesti ajaloo- ja ühiskonnaõpetajate seltsi korraldatud üleriigilise ühiskonnaõpetuse olümpiaadi, teda õpetab Õnnela Kukk.
 

Ühisgümnaasiumi õppealajuhataja Elve Otsalt rõõmustas Siniloo edu üle ja lisas, et hästi on läinud veel õige mitmel nende kooli õpilasel. Nii sai Hayde-Kaia Leino
emakeeleolümpiaadi lõppvoorus 6. koha (õpetaja Aire Isand) ja vene keele olümpiaadi lõppvoorus 13. koha (õpetaja Tiiu Leismann). Otsalti enda õpilane Pavel Anikin tuli vene keele olümpiaadil riigis 7. kohale.

Otsalti ütlust mööda võitsid õpetaja Eve Merilo õpilased Elisabet Kirsi, Kristin Parts ja Karl Kontus American Studies Olympiad "Diverse America", 10. ja 11. kohta jagasid Elle Kera ja Kaie Merila õpilased Anette Suviste, Merilin Kauniste ja Kevin Anderson ning Anne-Maarja Tammaru õpilased Katri Kreinin, Lisette Tõnutare ja Kristi Vill.

Ühiskonnaõpetuse olümpiaadi võitnud Siniloo pääses ka filosoofiaolümpiaadi lõppvooru kümne finalisti hulka koos Karl Kontuse ja Andraš Tšitškaniga, neid õpetab Peedu Sula.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles