Jannseni-nimelise auhinna pälvib hariduselu edendaja

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linna tänavuse Johann Voldemar Jannseni nimelise auhinna pälvib Pärnu linnavalitsuse haridus- ja kultuuriosakonna üldhariduse peaspetsialist Virve Laube pikaajalise märkimisväärse panuse eest Pärnu linna hariduselu edendamisse.

Jannseni-nimelise auhinna laureaat Virve Laube on väga paljude algatuste autor Pärnu hariduselus, olümpiaadide traditsiooni elushoidja, õpilaste teaduspäevade korraldaja ja avastusõppe arendaja. Ta on loonud koostöömudeli “Pärnu linn kui õpikeskus”, Pärnu noorte teaduskeskuse ja õpetajate aineühenduste süsteemi. Samuti koordineerib Laube õpilaste kodu-uurimiskonverentside korraldamist, reaalhariduse ja teaduse populariseerimist Pärnu koolides ja õppekava arendust. Ta on üleriigilise Koidulauliku luulekonkursi algataja ja Pärnu noorte puhkpilliorkestri asutaja.

Laube kandidatuuri preemiale esitasid seitse Pärnu õpetajate aineühendust, Pärnu kunstide maja ja Pernova keskkonnahariduskeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles