Pärnu fitnessineiu tuli EMil seitsmendaks

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisanna Laanela mõne aasta eesti Eesti meistrimedaliga.
Lisanna Laanela mõne aasta eesti Eesti meistrimedaliga. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Hispaanias Santa Susannas pühapäevani toimunud Euroopa meistrivõistlustel kulturismis ja fitnessis saavutas neljast pärnakast parimana Lisanna Laanela juunioride fitnessis seitsmenda koha.

Fitness.ee lehe andmeil esindas Eestit EMil 27 sportlast. Suvepealinlastest kuulusid koondisse veel bikiinifitnessis võistelnud Janika Aavamägi, Agne Kiviselg ja Lisett Luts, kes parimate sekka ei mahtunud.

Bikiinifitnessi pikkuskategoorias +172 sentimeetrit jõudis finaali ja sai seal kuuenda koha Pärnust pärit, kuid nüüd Tallinnas elav Jane Tammearu.

Säravaima tulemuse tegi Aavamägi õpilane Arida Muru, kes võitis juunioride bikiinifitnessi kuni 166sentimeetriste kategoorias. Peale selle astus Muru lavale kõikide juunioride bikiinifitnessi pikkuskategooriate võitjatega absoluutarvestuses, edestas neid ja pälvis juunioride Euroopa meistri tiitli.

Ülejäänud eestlastest võitis Ott Kiivikas 40–44aastaste meeste kulturismikategoorias pronksmedali.

Pronksi võitis veel bikiinifitnessi kuni 166sentimeestriste naiste hulgas võistelnud Helena Mang.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles