Energiafirma uuendab kliendiinfot

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Energia võtab aprilli keskpaigast kasutusele uue kliendiinfosüsteemi, mis lubab pakkuda klientidele e-teenuseid ja tulevasel elektri vabaturul vajalikke tootelahendusi.

Infosüsteemide uuendamine on vajalik uute lahenduste kasutuselevõtuks, nagu näiteks kaugloetavad arvestid, mis vabastavad kliendi näiduteatamise kohustusest.

Uues e-teeninduses saab klient näha enda sõlmitud lepinguid, teatada näite ja arveldada. Aasta jooksul lisandub võimalus reaalajas lepinguid sõlmida ja muuta, elektripakette vahetada ja kalkulaatori abil neist endale soodsaim valida.

Infosüsteemi vahetus toob muu hulgas muudatused elektrinäitude teatamisel, edaspidi tuleb näit edastada alates kuu viimasest päevast kuni järgmise kuu 3. kuupäevani. Kui klient ei ole nimetatud ajaks näitu teatanud, koostatakse prognoosarve varasemate perioodide tarbimise alusel.

Üleminekuperioodil 14.–19. aprillini on suletud kõik Eesti Energia teenindusbürood ja e-teenindus.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles