Lapsi oodatakse laulma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sindi laste laulupäeval korraldab Margrit Kits töötoa, kus õpetab lastele selgeks oma laulu “Musituul”.
Sindi laste laulupäeval korraldab Margrit Kits töötoa, kus õpetab lastele selgeks oma laulu “Musituul”. Foto: Urmas Luik

Lähiajal toimub eelkooliealistele Pärnumaa lastele koguni kaks lauluvõistlust “Kuldmikrofon” ja “Lauluaias”.

Pärnumaa I laste laulupäev “Kuldmikrofon” leiab aset juba sel pühapäeval, 3. aprillil kell 17 Sindi seltsimajas, kuhu oodatakse osalema 37 last Pärnumaa eri paigust.

Laulupäeval osalevad 3-7aastased eelkooliealised lapsed, keda hindavad laulupedagoogid Toomas Voll ja Ene Oltre. Kontserdil valitakse välja kõige tublim laulja, kes pälvib tiitli “Tuleviku laulja”. Tiitliga käib kaasas Kuldmikrofoni karikas, teavitas Sindi linnavalitsuse teabespetsialist Viktor Kaarneem.

Laulupäeva raames on avatud kaks õpituba. Ühes saavad lapsed Margrit Kitse juhendamisel selgeks tema loodud laulu “Musituul”. Teises õpitoas saavad õpetajad õppida laulusaadet väikesel kandlel ja neid juhendab Reine Niin.

Raeküla Vanakooli keskus korraldab neljandat aastat järjest Pärnumaa eelkooliealiste mudilaste lauluvõistlust “Lauluaias”, kuhu saab registreeruda selle reedeni keskuse kodulehel internetis.

Keskuse arendusspetsialisti Piia Karro teatel oodatakse konkursile osalema kõigi Pärnumaa lasteaedade, huvikoolide ja rahvamajade mudilasringide soliste ja ansambleid ning teisigi huvilisi.

“Lauluaias” eelvoorud toimuvad aprilli teisel ja kolmandal nädalavahetusel. 8. aprillil toimub eelvoor mudilasansamblitele ja 15.-16. aprillil väikestele solistidele.

Konkursi lõppkontsert on 1. mail.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles