Kiirabiga Saku Suurhallist ära viidud Toomas Raadik: On hulleminigi läinud

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Raadiku jalg on päev pärast õnnetut maandumist üsna paistes.
Toomas Raadiku jalg on päev pärast õnnetut maandumist üsna paistes. Foto: Erakogu

TTÜ korvpalliklubi esindava pärnaka Toomas Raadiku poolehoidjad said eile suure ehmatuse osaliseks, kui mees maandus Saku Suurhallis tänavakorvpalli maailmameistrivõistluste Eesti kvalifikatsiooniturniiri esimese mängu avarünnakul nii õnnetult, et kohale kutsuti kiirabi. Seejärel viisid meedikud korvpalluri kanderaamil traumapunkti.

Raadik tõdes täna, et ehkki vigane jalg näeb välja nagu kartul, osutus trauma kardetust leebemaks.

"Venitus nagu venitus ikka," lausus Raadik. Ta lisas, et arstide sõnutsi jalas midagi puruks ei läinud.

Toomas Raadik.
Toomas Raadik. Foto: Eero Vabamaegi/PM/SCANPIX BALTICS

"Hirmus oli hetk, kui maandusin ja jalg jäi imelikku asendisse," meenutas korvpallur viivu vahetult pärast õnnetut maandumist. "Siis käis nõksatus ja asjad liikusid sinna, kus need peavad olema. On hulleminigi läinud."

Turniiri ja pääsme FIBA 3x3 maailmameistrivõistlustele võitis Paide Spordikeskus koosseisus Mario Polusk, Jaagup Toome, Erik Luts ja Sander Viilup.

Et Raadik langes vigastusega konkurentsist turniiri esimesel rünnakul, pidid tema tiimikaaslased Sten Olmre, Jaan Puidet ja Raido Ringmets saama hakkama kolmekesi. TTÜ lõpetas turniiri kolmanda kohaga.

Toomas Raadiku jalg on päev pärast õnnetut maandumist üsna paistes.
Toomas Raadiku jalg on päev pärast õnnetut maandumist üsna paistes. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles