Erik Reinhold asub Kaitseliidu kooli etteotsa

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Reinhold.
Erik Reinhold. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kaitseliidu kooli juhatab homsest reservkapten Erik Reinhold.

Kapten Reinhold alustas teenistust Pärnumaa riigikaitseosakonnas 1991. aastal. Ta on teeninud veel Pärnu üksik-jalaväepataljonis, Kaitseliidu Pärnumaa malevas, sealhulgas malevapealikuna, ning kaitseväe ja Kaitseliidu peastaabis.

Reinhold on lõpetanud Pärnu Ülejõe gümnaasiumi, sõjalise hariduse on ta omandanud valdavalt Šveitsis ja Saksamaal, ta on lõpetanud Zürichi föderaalse tehnikakõrgkooli sõjakolledži sõjaväepedagoogika erialal.

Reinhold on Kaitseliidu Pärnumaa maleva liige aastast 1992, aastast 2006 on ta reservis.

Eeskujuliku teenistuse eest on Reinholdi autasustatud Kaitseliidu Valgeristi 3. klassi, Kaitseliidu teenetemedali 2. ja 3. klassi, päästeameti hõberisti, politsei teeneteristi eriklassi, Tuletooja medali jt teenetemärkidega.

Kaitseliidu kooli senine ülem kapten Riina Nemvalts jätkab teenistust kaitseministeeriumis.

Kaitseliidu kool alustas tegevust 3. märtsil 2001 ja 2003. aasta algusest toimub õppetöö Raplamaal Alu mõisas Kaitseliidu kooli hoones.

Kaitseliidu kooli tegevusvaldkond on Kaitseliidu ja eriorganisatsioonide allüksuste pealike ja instruktorite väljaõppe planeerimine ja läbiviimine, erialakursuste ja kaadritöötajate täiendõppe korraldamine.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles