Sindis selgus tuleviku laulja

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elise Pani.
Elise Pani. Foto: Sindi linnavalitsus

Sindi seltsimajas pühapäeval aset leidnud Pärnu linna ja maakonna laste laulupäeva "Kuldmikrofon" võitis Pärnu lasteaias Trall käiv huvikooli ModeRato laululaps Elise Pani lauluga „Kevadele vastu“.

Elise Pani õpetaja on Margrit Kits.

Žürii otsusega omistati noorele laulusolistile „Tuleviku laulja“ tiitel, millega kaasnes Kuldmikrofoni karikas.

Laulupäeval osales Sindis laulupäeval 34 kolme- kuni seitsmeaastast Pärnu, Paikuse, Kilingi-Nõmme, Häädemeeste ja Sindi last. Lauluõhtu kontserti juhtis klounide paar Piip ja Tuut, mis kujunes tänu neile ja samuti kaunitele lauludele rõõmsaks ning lustlikuks. Noori lauljaid oli kuulama tulnud suur hulk publikut, nende hulgas muidugi laululaste emad-isad, vanaemad-vanaisad ja õed-vennad.

Publik võttis kõigi laululaste esinemise soojalt ja suure kaasaelamisega vastu. Eriti tormilise aplausi teenisid aga lauluõpetajad ja laululapsed ühise esinemise eest, kui esitasid õpitubades selgeks saanud Margrit Kitse laulu “Musituul“, mida laste lauluõpetajad väikestel kanneldel saatsid.

Žüriis osalesid laulupedagoogid Toomas Voll ja Ene Oltre.

Kontsert lõppes väikeste lauljate tunnustamisega, parimad said hõbemedalid ja parimatest parimad pälvisid kuldmedali.

Laulupäeva korraldasid huvikooli Moderato muusikaõpetajad Margrit Kits ja Reine Niin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles