Männipargi lasteaias mängiti teatrimängu

, Männipargi lasteaia õppealajuhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Männipargi lasteaias peeti teatripäeva: sõimerühma etendus "Kakuke".
Männipargi lasteaias peeti teatripäeva: sõimerühma etendus "Kakuke". Foto: Erakogu

Juba üle kümne aasta on Männipargi lasteaias kevade saabumist ja äsja lõppenud teatrikuud tähistatud teatripäevaga.
 

Teatrit tehakse kahel hommikul, kuna tublide õpetajate juhendamisel soovivad osaleda kõik lapsed. Rühma õpetajatele on toeks ja abiks muusikaõpetaja Merle Parv ja õpetaja abid.

Koostöös valmisid kõigis neljas rühmas meeleolukad ja üllatusterohked etendused. Dekoratsioonid ja peakatted valmistasid õpetajad üheskoos lastega ja suuremat meisterdamist nõudvates töödes tulid appi lapsevanemad.

Õpetaja Aino Joaga läksid metsa koos Kakukesega jalutama meie lasteaia kõige nooremad näitlejad, kellel vanust alles 2-3 aastat. Seekord ei tahtnudki rebane kakukest ära süüa, vaid koos lastega küpsetatud kakukesed läksid jänesele kapsast viima. Rõõmu tunti metsateel vastu tulnud Karu Otist, kellega koos tantsu löödi.

Esimese teatripäeva teiseks esinejaks olid lasteaia vanema rühma lapsed, kes tõid lavale muusikali “Väikese nõia äpardused”. Palju nalja pakkus õpetaja Heli Vulkani kehastatud Väikese Nõia äpardus nõidumisel, kus võlujoogi asemel nõiuti potist välja hoopiski kaaren Abraksas.

3-4aastased lapsed tõid õpetaja Ene Aasa juhendamisel sõprade ette lavastuse “Magus puder”. Tore oli näha, et nii väikesed lapsed julgevad esitada sõnalist teksti rohkearvulise publiku ees.

Aasta ühe oodatuima hommiku lõpetasid 4-5aastased lapsed etendusega “Varjus põõsa all”, juhendajaks õpetaja Eve Sarv. Sellest lavastusest kõlama jäänud õpetussõnad “häid sõpru mahub palju ühte tuppa” sobib meie lasteaeda väga hästi. On ju Männipargi lasteaed väike, kuid kodune ja hubane, kuhu mahub palju häid sõpru ja toredaid ühiseid elamusi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles