Druva tuli taas Eesti meistriks

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaardid.
Kaardid. Foto: Internet

Pärnus toimunud võistlusbridži võistkondlike meistrivõistluste viimase vooru järel tuli üle kahe aasta Eesti meistriks meeskond Druva, mille koosseisu kuulusid Pärnu, Tartu ja Talinna mängijad. B-liiga võitjaks tuli võistkond Sindi.

Enne Pärnus peetud võistkondlike meistrivõistluste kolmanda ringi mänge oli Druval konkurentide ees saavutatud paras edu, ent turniiri avapäeva järel kahanes see 16 VP-le. Otsustavates mängudes jätkas Druva aga kindlalt ja alistas veenvalt teised esineliku meeskonnad.

Nii tuligi Druva, mille koosseisu kuulusid pärnakas Olavi Oja, tartlane Leo Luks ning pealinlased Sven Sester ja Vassili Levenko, üle kahe aasta 380 VP-ga taas Eesti meistriks.

Hõbemedali sai Rakvere 336,5 ja pronksi Starmen 332 VP-ga.

B-liiga võitis 344 VP-ga Pärnu, Tartu ja Tallinna mängijatest koosnev võistkond Sindi. Uueks hooajaks pääses A-liigasse ka Tartu võistkond Maru, mis kogus 337.5 VP-d.

Pärnu bridžiklubi võistkond oli B-liigas 323,5 VP-ga neljas. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles