Taaramäe pidi pronksiga leppima

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe
Rein Taaramäe Foto: LaPresse/Belen Sivori/LaPresse

Eesti meistrivõistlustel jalgratturite grupisõidus krooniti võitjaks Gert Jõeäär, kes alistas lõpusirgel Alo Jakini. Vändrast pärit Rein Taaramäe pidi leppima kolmanda kohaga.

Hearumi Eesti meistrivõistluste 170 kilomeetri pikkusele võistlusmaale startis Tartu vallast Lähtelt kolm tosinat ratturit, sealhulgas Eesti maanteeratturite eliit. Esinduslikust täiskoosseisust puudus vaid Vändrast pärit Tanel Kangert, kes on vigastuspausil. Pikalt tempot teinud Taaramäe veeres üle finišijoone kolmandana.

Alla 23aastaste ratturite meistrisärgi pälvis üldjärjestuses viiendana lõpetanud Karl-Patrik Lauk, samas arvestuses teine oli temposõidu Eesti meister Silver Mäoma. Kui sõita jäi veel kuus ringi, pidi katkestama krampidega võidelnud Vändra Viko jalgrattaklubi liige Karl-Arnold Vendelin, kes selle ajani kuulus liidrite gruppi. Teine Viko klubi noor Gert Kivistik tuli üldarvestuses üheksandaks, U23 arvestuses neljandaks. Pronksmedal jäi viie sekundi kaugusele.

Sisestaja:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles