Uued raamatud

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uusi raamatuid tutvustab Hannely Raestu Pärnu keskraamatukogust.

“Dinosaurused”

Kõikidele dinosauruste huvilistele on ilmunud uus rohkete piltidega raamat. Inimesi on need suurejoonelised loomad alati huvitanud. Sari “Fookuses” pakub kaasakiskuvat lugemist: ükski küsimus pole liiga raske ega ükski vastus keeruline.

Koolibri.



Leida Tigane, “Peremees ja sulane”

Lasteraamatu peategelane on kaval ja leidlik sulane Tarve Jüri. Alati õnnestub tal peremees üle kavaldada ja pääseda igast olukorrast kenakesti kasu lõigates. Eesti rahvanaljandite ainelises raamatus on palju vaimukust, teravmeelsust ja mõttesära. Raamat ilmub sarjas “Lasteraamatute varalaegas”.

Tea.



Astrid Lindgren, “Pipi kolib sisse ja teised lood”

Esimest korda ilmusid Pipi lood koomiksina aastal 1957 Rootsi lasteajakirjas. Teksti kirjutas Astrid Lindgren ja pildid joonistas Ingrid Vang Nyman. Koomiksisari sai väga populaarseks.

Väikestele raamatusõpradele mõeldud raamat on trükitähtedega, mis teeb lastele lugema õppimise lõbusaks.

Sinisukk.



Astrid Lindgren, “Oh seda Emilit!”

Ilmunud on järjekordne lõbus lugu Vahtramäe Emilist, tema vempudest ja tegemistest. Mis juhtus Emili õe Idaga, kui külalised olid tulemas, kuidas Emil koolis käitus ja milliseid vempe tegi poiss Vimmerby laadal? Kui raamatut loete, saate teada.

Sinisukk.



Õnne Puhk, “Komissar Reks”

See on põnev jutustus väikelinnas tegutsevast nutikast politseikoerast. Konstaabel Tammikul ja koer Reksil on veel tublid abilised Joonas ja Mia. Raamatus lahendatakse mitu kriminaalset lugu alates lapseröövist kuni ohtliku kurjategija tabamiseni. Illustreerinud Karmo Ruusmaa.

Cum Laude.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles