EM meelitab Paikusele 20 riigi enduuroässad

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa meistrivõistluste Paikuse etapi peakorraldaja Toivo Nikopensius on otsustanud kodusel enduurol oma võimed võidusõitjana proovile panna.
Euroopa meistrivõistluste Paikuse etapi peakorraldaja Toivo Nikopensius on otsustanud kodusel enduurol oma võimed võidusõitjana proovile panna. Foto: Urmas Luik

Juuli teisel nädalavahetusel saavad kodukandi tehnikaspordifännid nautida Paikuse vallas ja Pärnus tippklassi motosportlaste võidukihutamist Euroopa meistrivõistlustel.

"EMi teisele etapile 8. ja 9. juulil on registreeritud 160 võistlejat 20 riigist, neile lisandub ligemale 100 meest, kes osalevad Eesti meistrivõistluste arvestuses," rääkis suurvõistluse korralduskomitee esimees Toivo Nikopensius. "Mõlemal päeval sõidetakse kolm 67 kilomeetri pikkust ringi ja aega võetakse kokku üheksal katsel. Üks krossikatsetest sõidetakse Pärnus Papiniidu silla kõrval jõe ääres, teine märgitakse maha Seljametsas ja enduurokatse tuleb Reiu liivakarjääri ümbruses."

Kuhu soovitate pealtvaatajatel minna, et võistluste käigust kõige parem ülevaade saada?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles