Kutsehariduskeskuse õpilased praktiseerivad Kotkas

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siseviimistlusmaterjalid.
Siseviimistlusmaterjalid. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna siirdus Pärnumaa kutsehariduskeskuse ehituserialade kuus õpilast Leonardo da Vinci õpirände projekti raames Soome, et alustada Kotka ettevõtetes praktikat.
 

Ehituseriala õpilased Miko Torokvei ja Vernon Õis, ehituspuusepad Alar Toomsalu ja Aren Kuldkepp ning viimistluserialalt Maija-Liisa Marjapuu ja Mart Toome on praktikal 16. juunini.

Pärnumaa kutsehariduskeskuse avalike suhete juhi Anneli Puuderselli ütlust mööda sooritavad nad praktika partnerkooli Etelä-Kymenlaakson Ammatiopisto korraldusel Kotka piirkonna ehitusettevõtetes.
 
Pärnumaa kutsehariduskeskuse tehnikaõppeosakonna juhataja Jüri Puideti sõnade kohaselt saavad õpilased õpirände ajal tutvuda teises keskkonnas uute töövõtete ja erinevate juhendajatega. Suureneb praktiliste tööoskuste hulk, mis kinnistab kodukoolis omandatud teooriat ja varasemaid praktikaid.

Puideti jutu järgi laiendab õpiränne silmaringi ja aitab koolilõpetajail oskuslikumalt oma tulevast karjääri korraldada. Õppurid on altimad ja julgemad asuma tööle nii koduriigis kui Euroopa Liidu teistes riikides.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles