Tartu ülikool tuleb Pärnusse

Karin Klaus
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu ülikooli Pärnu kolledžis algab homme Tartu ülikooli nädal, mille raames avatud loengute ja koolitustega esinevad TÜ õppejõud ja spetsialistid.

Eri sihtrühmadele tutvustatakse ülikoolis elukestva õppe võimalusi. Kõik ettevõtmised toimuvad Pärnu kolledžis ja on osalejatele tasuta.

Homme, 13. aprillil alustatakse nädalat haridustöötajate päevaga, kuhu oodatakse õpetajaid, lapsevanemaid, haridusjuhte ja -spetsialiste. Toimub lühikoolitus “Kiusamine lasteaias ja esimeses kooliastmes”.

Ülehomme kutsutakse kolledžisse ettevõtjaid, personalijuhte ning teisi turunduse ja müügiga tegelejaid. Räägitakse TÜ täiendusõppe võimalustest ettevõtetele ja organisatsioonidele, kuulatakse loengut “Tarbija psühholoogia kasutamine turunduses”.

Reedese, õpilaste päeva raames annab teadusbuss etendusi Rääma põhikoolis ja Raeküla koolis. Laupäeval toimub gümnasistide päev, kus kuulatakse loengut “Mis põhjustab tusatuju – kas päikese puudus või geenid?” ja toimub infotund kõigile TÜs õppima asuda soovijatele.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles