Head uudised: Pärnu jätkab meistriliigas!

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Sinivee/

Korvpallisõprade rõõmuks saab nüüd kindlalt öelda, et neil on põhjust tulla Pärnu spordihalli omadele kaasa elama tulevalgi hooajal. Selleks panid Pärnu klubid, mis seni on koostööd teinud eelkõige noortekorvpallis, seljad kokku meistriliiga klubi jätkamise nimel.

Pühapäeval, päev pärast seda, kui klubidel kukkus Alexela korvpalli meistriliigasse registreerimise tähtaeg, kohtusid suvepealinnas Eesti korvpalliliidu ja Pärnu kahe korvpalliklubi esindajad. Alaliidul oli kaasas eelmisel päeval juhatuses ühehäälselt vastu võetud otsus rahuldada suvepealinna klubide taotlus pikendada nende registreerimistähtaega juuli lõpuni. See andis rohelise tule pärnakate päev varem lukku pandud plaanile edasise tegevuse suhtes.

Seega saadi kohtumisel keskenduda juba tegevuskava tutvustamisele ja detailide kokkuleppimisele.

Meeskond jätkab senise peatreeneri Heiko Rannula juhtimisel ja paljuski tuttavas koosseisus.

Kõrgliigas mängitud 11 hooaja jooksul on Pärnu meeskond tuginenud suuresti oma kasvandikele. Samasuguse plaaniga võtab tuleval hooajal Mait Käbinilt meeskonna juhtimise üle Johan Kärp. Käbin jätkab oma senist tööd KK Pärnu noortega, panustades nõu ja jõuga meistriliiga võistkonna tegemistesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles