Vene keeles on parimad Sindi ja Pärnu-Jaagupi lapsed

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sindi gümnaasium.
Sindi gümnaasium. Foto: Erakogu

Täna võistlesid Pärnumaa koolide õpilased nii maakondlikul vene keele viktoriinil kui olümpiaadil, parimaid tulemusi saavutasid Sindi ja Pärnu-Jaagupi gümnaasium.   
 

6.-7 klassi vene keele viktoriini võitis Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi võistkond koosseisus Hilse-Hell Jõesaar, Laura Tamm, Stina Rahnel ja Jan-Jesaja Alliku. Neid õpetavad Elle Redlich ja Aili Vunk.

Teise koha saavutas Sindi gümnaasium, keda esindasid Mihkel Šorin, Joosep Roots ja Andrea Õispuu, õpilasi juhendas Tatjana Grigorjeva-Keerup.

Kolmas koht läks Are põhikooli ja selle võistlesid välja Brenda Kremer, Ita Kuusik, Ave Eisenscmidt ja Elina Rannas õpetaja Urve Hallikma juhendamisel.

8.-9. klasside olümpiaadi parim oli Lisette Kandima Sindi gümnaasiumist (Tatjana Grigorjeva-Keerup), teise koha sai Rasmus Karits ja kolmanda Iiris Prosa Pärnu-Jaagupi gümnaasiumist (Elle Redlich).

10.-12. klasside olümpiaadi võitis Siiri Univer ja teise koha pälvis Kerli Kask, mõlemad on Sindi gümnaasiumis Tatjana Grigorjeva-Keerupi õpilased. Kolmandaks tuli Sille Jõendi, Elle Redlich õpilane Pärnu-Jaagupi gümnaasiumist.
 
Viktoriinis osalesid kümne kooli võistkonnad ühtekokku 38 õpilasega. 8.-9. klasside olümpiaadil lõi kaasa üheksa kooli 17 õpilasega ja 10.-12. klassi olümpiaadis kuus kooli 12 õpilasega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles