Lavale astub rekordarv staarijäljendajaid

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu oli üks popimaid jäljendatavaid Kihnu Virve ja tema pereansambel.
Mullu oli üks popimaid jäljendatavaid Kihnu Virve ja tema pereansambel. Foto: Urmas Luik

Homme päeval toimub kuursaalis “Pärnumaa Playback 2011”, seekordsel staarijäljendajate konkursil astub üles rekordarv osalejaid.

“Playbacki” korraldava Rääma põhikooli huvijuhi Kaie Pupi jutu järgi tuleb kõige tihedam konkurents 4.-6. klasside vanusegrupis.

“Linnakoolidest on enim gruppe oodata Ülejõe ja Koidula gümnaasiumist, kõige arvukam seltskond on aga tulemas Kuninga tänava põhikoolist,” rääkis Pupp ja lisas, et tublid esinejategrupid panevad välja ühisgümnaasium, vabakool, Vene gümnaasium, Raeküla kool, Raeküla Vanakooli keskus ja Rääma kool.

30 õpilasgrupist ligi pool tuleb Pupi ütlust mööda maakonna koolidest. Nii on eelmisel aastal edukalt esinenud Sauga põhikool esindatud kolme grupiga, näha saab noori staarijäljendajaid Vändrast, Kilingi-Nõmme gümnaasiumist, Koonga, Tori, Tootsi ja Paikuse koolist.

“Esimest korda tulevad “Playbackile” Kihnu kooli poisid, millega ja kellena nad laval üles astuvad, selgub laupäeval,” ütles Pupp.

Küll avaldas Pupp, et kirevas show’s näeme, kuidas kuursaali laval esinevad Toni Braxton, Leningrad Cowboys, Rihanna, Michael Jackson ja veel paljud kuulsused. Rahva ette tuleb gospelkoor ja suur hulk Eesti artiste eri aegadest.

“Selle aasta lemmik on Getter Jaani, kelle “Rockefeller Street” tuleb ettekandmisele kahes versioonis,” tutvustas Pupp eesootavat.

Eurovisiooni lauluvõistlusel üles astunud artistidest on kuursaali lavale oodata Orelipoissi, Ithaka Mariat ja Elmajonesatki. “Noorte lemmikud, keda jäljendada, on veel Lenna Kuurma ja Koit Toome, kuid valitud on ka selliseid vanameistreid nagu Üllar Jörberg,” rääkis Pupp.

Kogu seda kirevust hindab “Playbacki” kogemustega žürii eesotsas Raido Keskkülaga. Seekordne õpilaste esindaja mängib Pärnu noortekeskuse IN bändis Red Suffocation, samuti on ta edukas filmitegija ja mitme kunstikonkursi võitja.

Peale selle saab igaüks kohalolijaist anda hääle oma lemmiku poolt ja publiku soosik võidab Playback-Oskari.

Viiendat aastat korraldab Pärnu ja Pärnumaa koolide staarijäljendajate konkurssi “Playback” Rääma põhikool.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles