Kilingi-Nõmme triatlonil osales üle 150 võistleja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SK Saarde

15. Kilingi-Nõmme triatlonil pani end proovile 119 individuaalosalejat ja 16 kolmeliikmelist võistkonda. Võidu noppis Marek Nõmm.

Esikoha saavutanud Nõmm võttis Kilingi-Nõmme triatlonist osa esimest korda. Pikema distantsi püstitatud rajarekord (42.19,8) viitab, et võidu nimel tuli tublisti pingutada. Võitja jooksukiirus oli konkurentidega võrreldes muljet avaldav: nii kiiresti ei ole keegi kunagi suutnud 3,6kilomeetrist jooksumaad läbida.

Ujumisetapil üle minutiga ülejäänusid edestanud Enerviti esindaja Toomas Ellmann ületas finišijoone teisena.

Jalgrattaetapi parima aja sõitis Heiki Mägi, kes läbis ainasana distantsi alla 20 minutiga. Saarde valla võistlejaist tuli Renno Reinhold 12. kohale. Sven Saarpere parandas eelmise aasta tulemust pea viis minutit ja saavutas 15. koha. Samaga sai hakkama 16. positsioonil lõpetanud Taavi Kõrvits. 17. oli Armand Kielas.

TriSmile`i esindaja Aire Veskimäe parandas isiklikku tippmarki üle nelja minutiga ja võitis sellel aastal naiste arvestuses esikoha. Saarde naistest tulid Siiri Rist ja Lii Zerel vastavalt kolmandaks ja neljandaks.

Kõige vilkamalt liugles vees poiste A-vanuseklassi teise koha omanik Ragnar Lelle Jõulu suusaklubist. Jooksudistantsil oli ta sunnitud endast mööda laskma selle vanuseklassi võitja Rene Mägi (Tabasalu triatloniklubi). Saarde valda esindasid meesveteranidest Tair Anton, kes sai kolmanda koha, ja Neeme Teearu, kes lõpetas seitsmendana. Naisteveteranidest teenis Marje Pukk neljanda koha punktid. Võistkondliku triatloni võitis päästeameti Pärnu komando (Kaarel Sisask, Allan Jõgi, Roland Sünt), Pärnu maleklubi (Silver Käsper, Marko Laius, Johann Poolak) ja A2K/Redmoto (Anno Tarvis, Riho Rebane, Vahur Luik) ees. Päästeameti Kilingi-Nõmme komando (Priit Pärna, Kalle Koop, Priit Karon) saavutas neljanda koha.

Kohalike lippu hoidsid kõrgel veel FC Nõmme Õllekas ja kolm Saarde Volleyteami võistkonda. Volleyteami järelkasvumeeskond koosseisus Tõnis-Hendrik Tallo ja Rasmus Rist on tõeliselt tubli ja julge noorte duo. Mõlemad poisid osalesid võistkondlikus lasteduatloniski, kus eri koosseisudes jõudsid poodiumile. Peale nende esindasid Saarde Volleyteami veel tüdrukud: Eliise Mändmets, Marie Kielas, Nora Pärn. Saarde valla ainus osalenud pere oli perekond Kaljur: Markus, Marie, Maria.

Saarde Volleyteam plaanib oma tublid lapsed kokku koguda ja koos kinno minna. Samasuguse auhinnaga tunnustab Saarde vald perekond Kaljurit. Saarde valla lastest saavutasid individuaalsel duatlonil esikoha Markus, Maria ja Romet Kaljur ning Eliise Mändmets. Teise koha võitsid Tõnis Hendrik Tallo, Grethe Karoline Kaljaste, Robin Kaljur, Robin Pähn, Risto Pärna. Kolmanda koha medali sai Elmar Jefimov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles