Turvakaamera salvestis: purjutaja viskas peokoha hoovis betoonprügikasti auto esiaknasse (2)

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pidu Pärnus A.P.T.E.Ki puhvetis oli lõppenud, rahvas oli lahkunud. Vaid üks trallist väsinud mees oli vajunud tugitoolis õndsasse unne. 

Nii äratasid puhveti töötajad mehe, talutasid ta õue ja aitasid pingile istuma. Pidutseja ei tahtnud sellega aga kuidagi nõustuda, vaid nõudis, et ta lubataks tagasi peole. 

Nii kangutaski purjus mees täna varahommikul maast betoonist prügikasti, sammus sellega puhveti hoovi ja viskas prügikasti auto esiaknasse.

Auto lepingulise kasutaja sõnutsi oli prügikastiga viskamine kõigest "kirss tordil". Enne seda peksnud vägimees sõidukit aiatooliga, siis löönud aga masinal jalahoobiga küljest peegli.

Puhveti töötajad tabasid pahategija hiljem ranna rajoonist ja kutsusid politsei. Selgus, et tegemist oli Lätist suvepealinna Weekend Festivalile tulnuga: lõunanaaber ütles temalt isikut tõendavat dokumenti küsinud politseinikele, et see on festivali telkimisalal.

/ PP
/ PP Foto: PP
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles