Noor produtsent KSMNVT avaldas esimese singli "Drown"

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nime KSMNVT taga on 18aastane Pärnu noormees Johannes Veike, kes on produtseerimisega tõsisemalt tegelnud vaid kolm aastat.
Nime KSMNVT taga on 18aastane Pärnu noormees Johannes Veike, kes on produtseerimisega tõsisemalt tegelnud vaid kolm aastat. Foto: Erakogu

Nime KSMNVT taga on 18aastane Pärnu noormees Johannes Veike, kes on produtseerimisega tõsisemalt tegelnud vaid kolm aastat.

"Tahtsin esimest korda proovida teha lugu, milles oleks peale instrumentaali kasutatud vokaale," rääkis noor muusik, kes enne esiksinglit oli teinud vokaalidega lugudest remikse, kuid enda looming on seni piirdunud instrumentaalmuusikaga.

"Klaverit klimberdades leidsin põhimeloodia ja see meeldis mulle. Sellele toetudes tegin loo instrumentaalpõhja," tutvustas KSMNVT pala sünnilugu.

Loole on oma hääle andnud 16aastane Juula Kesküla, kes koos Frederik Küütsiga aitas kirjutada palale sõnad. "Lugu püüab kuulajatele kirjeldada emotsiooni, mis tekib paljudes noortes, kui hakatakse üle mõtlema ja lastakse endil mattuda esialgu suurena tunduvate, kuid tegelikkuses väikeste probleemide ja kaotuste alla," selgitas lauljatar teose sõnumit.

Loo produtsent KSMNVT polnud enne oma esiksinglit kellegagi koostööd teinud, ent abi ja nõu on noormees paljudelt küsinud küll. "Eriti on abiks olnud minu klassivend ja sõber Frederik Küüts," sõnas KSMNVT.

Artistid, keda noormees peab oma suuremateks mõjutajateks, on Flume, Vanic, Illenium ja 20syl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles