Rannametsa luitejooksu võitis Roman Fosti

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roman Fosti. Arhiivifoto.
Roman Fosti. Arhiivifoto. Foto: PRIIT SIMSON/PM/SCANPIX BALTICS

Eile Rannametsas toimunud luitejooksul sai esikoha Pärnu juurtega Roman Fosti. Naiste arvestuses võitis Olga Andrejeva Tallinnast.

Fosti võiduaeg oli 17.30,8. Meestest lõpetas teisena tallinlane Taavi Tambur, kes jäi võitjast maha 20 sekundit. Veel 17 sekundit hiljem finišeeris kolmandana Pärnumaa jooksumees Eero Raudsepp.

Naiste võitjal Andrejeval kulus distantsi läbimiseks 21.11,2. Naiste esikolmikusse kuulusid veel Pärnu neiud Birgit Pihelgas (22.33,8) ja Kaidi Keir Kukk (23.15,8).

Tänavusel Rannametsa luitejooksul osales rekordarv spordisõpru. Võistluse lõpetas 275 jooksjat, kevadist ilma nautis 128 luiteretkel osalenud käijat. Pisemaid spordisõpru oli lastejooksu stardis 85.

Rannametsa luitejooks on Pärnu Kahe Silla klubi kolmikürituse esimene etapp. Sarja kuuluvad veel Jüri Jaansoni kahe silla jooks ning kahe staadioni jooks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles