Täna selgub parim sekretär

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus.
Pärnumaa kutsehariduskeskus. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnumaa kutsehariduskeskuses selgitatakse täna kutsevõistlusel “Tippsekretär 2011” välja parim sekretär, kui võistlustulle astub 22 sekretäriks õppivat noort viiest koolist üle Eesti.
 

Noored sekretärid peavad tõestama oma teoreetilisi teadmisi, asjaajamisoskust, etiketti, arvutikasutusoskust ja võimet piirsituatsioonides hakkama saada.

“Selleks viimaseks mängitakse avalikult rollimängu, kus võistlejal on kanda sekretäri roll,” rääkis Pärnumaa kutsehariduskeskuse avalike suhete juht Anneli Puudersell.

Võistlejate partner on Endla teatri näitleja Triin Lepik, kes esitab ootamatu situatsiooni, millele sekretär peab lahenduse leidma.

Rollimängu lahendamisel hinnatakse lahenduse leidmist ja klienditeeninduse oskust. Situatsioonülesande lahendamist võib Puuderselli ütlust mööda vaatama tulla, see leiab aset 13.20-16 Pärnumaa kutsehariduskeskuse uues suures konverentsisaalis. Pärast situatsioonülesande lõppu näitab pärnakate kooli õpilaskond publikule moe-show’d.

Kutsevõistluse hindamiskomisjoni koosseisu kuuluvad Eesti Juhi Abi Ühingu liikmed.

Kutsemeistrivõistluse “Tippsekretär 2011” korraldavad Elukestva Õppe Arendamise Sihtasutus Innove ja Pärnumaa kutsehariduskeskus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles