Koolieelikud tähistasid südamenädalat sportides

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolieelikud tähistasid südamenädalat spordipäevaga.
Koolieelikud tähistasid südamenädalat spordipäevaga. Foto: Erakogu

Täna toimus südamenädala raames Pärnu linna lasteaedade koolieelikute spordipäev spordihallis.
 

Pärnu 14 lasteaiast oli spordihalli kogunenud 200 lapse ringis. Pöialpoisi lasteaia liikumisõpetaja Katrin Vaiksalu kirjelduse kohaselt juhatasid päeva sisse kaks lõbusat klouni: õpetajad Kersti Kari ja Merle Parv, kelle toreda tantsu saatel sai end soojaks võimelda.

Teatevõistlusi oli kokku viis. “Eriliselt meeleolukas oli seelikujooks, mis tekitas parajat pusimist ning naeru,” ütles Vaiksalu. “Tähelepanu ja täpsust nõudsid nuustikuga triblamine ümber tähise, rõngastest läbi pugemine ning liivakottide kandmine rõngastesse.”

Ühismänguks moodustati Vaiksalu jutu järgi kaks võistkonda, kus vastamisi olid tüdrukud ja poisid. Ülesandeks oli aja peale visata vastaste poolele nuustikuid.

Ühismängu tulemuseks jäi viik, nii nagu ka teatevõistlustel, kus tähtis polnud võit vaid osavõtt.

Autasustamisel sai iga laps kaela šokolaadist medali ja Pärnu koolispordi liit andis igale lasteaiale diplomi ja väikese karika.

Pärnu linna kõik lasteaiad kuuluvad tervist edendavate lasteaedade võrgustikku. Südamenädala üritust aitasid korraldada ja tervist edendada Pärnu linna lasteaedade terviseedenduse aineühendus, spordikool, Pärnu koolispordi liit ja spordihall.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles