Selgusid Pärnumaa parimad staarijäljendajad

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani on praegu laste seas popp ja nii tegid Eesti tänavust eurolaulikut kõige paremini järele ühisgümnaasiumi lapsed.
Getter Jaani on praegu laste seas popp ja nii tegid Eesti tänavust eurolaulikut kõige paremini järele ühisgümnaasiumi lapsed. Foto: Urmas Luik

Laupäeval toimus Pärnu kuursaalis 12. korda Pärnumaa koolide staarijäljendajate konkurss “Playback”, žüriile pakuti vaatamiseks ja hindamiseks ühtekokku 32 etteastet.

Nagu tavaks oli tänavugi menukal võistlusel taas rohkem osavõitjaid kui mullu. Parimad staarijäljendajad selgitati välja neljas vanuseklassis.

1.-3. klasside arvestuses tuli võitjaks Pärnu ühisgümnaasium, nende esituses võis näha Getter Jaanit ja tänavust „Eesti laulu“ võidulugu „Rockefeller Street“. Teise koha saavutas Rääma põhikool (Mix – Kesha, Getter Jaani, Modern Talking, Koit Toome) ja kolmas oli Sauga põhikool (O-Zone „Numa-Numa”).

4.-6. klasside arvestuses oli parim Paikuse põhikool (Tiiu „Nukuke“), teise koha saavutas Kuninga tänava põhikool (Valge Gospel „You Raise Me Up“ ja „Yoyul“), kolmas oli Vene gümnaasium (Toni Braxton „Un-Break My Heart“).

7.-9. klasside vanuses tunnistas þürii parimaks Raeküla Vanakooli keskuse (Michael Jackson „Beat It“), teine oli Tori põhikool (Green Day „Static Age“) ja kolmas Paikuse põhikool (Rihanna „Umbrella“).

Gümnaasiumiastmes tuli esimeseks Pärnu Koidula gümnaasium (Boney M „Daddy Cool“), teine oli Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasium (Beyonce „Sweet Dreams“) ja kolmas Pärnu Hansagümnaasium (Mix „Girl, girls, girls“).

Lisaks valis publik oma lemmiku: Playback-Oscari võitsid Kihnu poisid erinevate artistide mix’iga „K ning R Mix“. Samuti jagati osalejatele hulganisti eriauhindu.

Kuulsad staarid juhatas sisse ja ohjas kogu üritust Lauri-Kare Laos. Juba viiendat aastat järjest korraldas staarijäljendajate konkurssi “Playback” Rääma põhikool.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles