Noortennisistid võitsid Eesti meistrivõistlustel kaheksa medalit

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Desire Pärn (vasakul) ja Lissi Kubre (paremal) võitsid kahe peale kokku noorte Eesti meistrivõistlustel tennises viis medalit.
Desire Pärn (vasakul) ja Lissi Kubre (paremal) võitsid kahe peale kokku noorte Eesti meistrivõistlustel tennises viis medalit. Foto: Eesti Tennise Liit

Tallinnas Kadrioru tennisekeskuses toimusid kümnel päeval Eesti noorte tennisemeistrivõistlused, kus pärnakad noppisid kaheksa medalit.

Pärnu noormees Johannes Seeman võitis kuni 18aastaste noorte vanuseklassis kuldmedali nii paaris- kui segapaarismängus. Põnevas paarismängu finaalis alistas Seeman Daniil Glinkaga 6:3 6:3 üksikmängu finalistid Erik Partsi ja Siim Troosti. Segapaarismängus tuli võit tallinlanna Katriin Saarega.

"Olen vormiga väga rahul," sõnas Seeman. "Ainult üksikmänguga ei jäänud väga rahule, kaotasin varakult turniiri võitjale Siim Troostile. Paaris- ja segamängus oli pinget palju, kõige rohkem õnnestus paarismängu finaal," lisas Seeman.

Pärnu Kesklinna tennisekooli 14aastane kasvandik Lissi Kubre tuli üksikmängus pronksile nii 16- kui 18aastaste neidude arvestuses. Kuni 18aastaste neidude paarismängus teenis Kubre koos tallinlanna Helena Narmontiga hõbemedali. Pärnu Kalevi tennisekooli õpilane Kärt-Triin Laagus saavutas samas kategoorias pronksmedali.

12aastaste neidude konkurentsis võitis Pärnu Kalevi tennisekooli õpilane Desire Pärn kaks medalit: üksikmängus hõbeda ja paarismängus kulla. Kui üksikmängus tuli Pärnal pingelises heitluses alla vanduda turniiril esimesena asetatud tallinlannale Emma Namnieksile 6:2, 6:7(8), 1:6, võitis ta paarismängu Namnieksiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles