Kupper sattus Pärnus kettaheiteringi asemel haiglasse

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Kupper Pärnus eelmisel aastal.
Martin Kupper Pärnus eelmisel aastal. Foto: Ardi Truija

Eile pidanuks Pärnu Rannastaadionil toimuma Eesti kettaheitevägilaste Gerd Kanteri ja Martin Kupperi põnev duell, mis kahjuks luhtus viimasena mainitu õnnetu komistamise tõttu.

Rio de Janeiro olümpiamängude meeste kettaheite neljas mees oli Pärnus küll stardiprotokolli kantud, võttis võistluse eel numbri välja ja tegi soojagi, kuid kukkus vahetult enne võistlust õnnetult nii, et veri oli väljas.

Võistluse korraldaja Mati Lilliallik märkis, et kohtunikud viisid parajasti sportlasi soojenduskatseid tegema, kui Kupper komistas teel olnud jõumasina otsa. Korraldaja sõnutsi tuli vägilane seepeale igaks juhuks Pärnu haigla erakorralise meditsiini osakonda (EMO) haava õmblema viia.

"Loodame, et midagi väga hullu siiski ei ole," ütles korraldaja.

Duell Kupperiga jäi ära, kuid Kanter saavutas tulemuse 63.69, mis viis ta kolmandale kohale.

Kettaheitevõistluse Pärnus võitis Belgia sportlane Philip Milanov 64.34ga sakslase Martin Wierigi ees, kes heitis 63.77. Kanteril jäi teisest kohast puudu seega kaheksa sentimeetrit.

Samuti jõudis Pärnu haiglasse praegune Eesti esiodaviskaja Magnus Kirt, kes vigastas viske käigus pöialt.

Foto:
Foto: Foto: Eero Vabamägi
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles