Liikluspäeval prooviti vigursõitu ja eksamirada

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikluspäev Uulu põhikoolis.
Liikluspäev Uulu põhikoolis. Foto: Erakogu

Uulu põhikooli algklassilapsed tulid täna hommikul kooli ratastega ja olid algavast päevast põnevil, sest tulemas oli suur liikluspäev.
 

Külalised Olavi ja Margit maanteeametist panid koolimaja taha platsile üles liiklusväljaku ja huvijuht Annika Kersalu ütlust mööda sai esimene klass õpetliku õuesõppetunni. "Selgeks sai, milline on kiivri ja ratta õige suurus, rattavarustus, kuidas liigelda hoovialal ja palju muudki," rääkis ta.

Teine klass läks hommikul vara jalgrattamatkale ja naastes tõttasid lapsed liiklusväljakule vigursõitu proovima.

Kolmandale klassile oli liikluspäev Kersalu sõnutsi eriliselt tähtis sündmus, sest nemad tegid täna liiklustestid ja proovisid eksamirada. “Tuli välja, et see pole sugugi kerge, eksimusi tohtis olla rajal ainult kolm,” ütles huvijuht.

“Kuid selleks tulebki harjutada ja vaeva näha, sest liikluses peab oskama hästi liigelda – seda panid Olavi ja Margit väga südamele,” lisas Kersalu.

3. klassi lapsed teevad liikluseksami 25. mail.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles