Uulu lapsed said “Kuldsebral” kolmanda koha

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmirullid.
Filmirullid. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

Gränty ja Käroly Reidla Pärnumaalt Uulu põhikoolist pälvisid noorte liiklusohutusfilmide konkursil lühifilmi kategoorias kolmanda koha.

Lõuna prefektuuri ja maanteeameti korraldatud konkurss andis noortele võimaluse osaleda liikluse ohutumaks muutmisel – valminud filme kasutab politsei edaspidi ennetusprojektides ja loengutes õppematerjalina.

Konkursi üks eestvedajatest, Lõuna prefektuuri ennetusteenistuse komissar Kairi Ruus ütles, et eesmärk oli anda noortele võimalus realiseerida eakaaslastele oma häid mõtteid turvalise liiklemise selgitamisel ja mõelda, kuidas päris pisikestele liiklejatele kaasahaaravalt ja mõjusalt liiklusreegleid õpetada. Eriti huvitas korraldajaid see, kuidas noored uut liiklusseadust tutvustaksid.

Konkursile saabus 23 filmi, neist 19 joonisfilmi ja 4 lühifilmi. Lühifilmide kategoorias tuli esikohale Jõgevamaal Torma põhikoolis tegutsev draamaring OFF ja teise koha sai tallinlane Raiko Suits. Joonisfilmi kategoorias läksid kolm esimest kohta Nukufilmi Lastestuudios tegutsevatele tallinlastele.

Konkursi lõpuüritus ja parimate autasustamine on 28. aprillil Eesti maanteemuuseumis Põlvamaal Varbusel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles