Sten ja Liis Karpov: teineteisega teatrilaval ja kalapaadis

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis ja Sten sattusid Endla teatrisse kursusekaaslastena esimest korda 2007. aastal, kuid lahkusid pea viis aastat hiljem Tartusse. Möödunud aastal kolisid nad suvepealinna tagasi.
Liis ja Sten sattusid Endla teatrisse kursusekaaslastena esimest korda 2007. aastal, kuid lahkusid pea viis aastat hiljem Tartusse. Möödunud aastal kolisid nad suvepealinna tagasi. Foto: Mailiis Ollino

Kui võrukas Sten Karpov 14 aastat tagasi Viljandi kultuuriakadeemia katsetele näitlejaks pürgima läks, ei olnud tal arvatavasti aimugi, et seob nii enda elu Pärnumaa neiu Liisiga. Kahe andeka noore tee on neid viinud siia-sinna ja pea-alati on liigutud koos.

Möödunud aasta tõi vahepeal Tartusse uitama läinud näitlejapaari tagasi suvepealinna. Elu Emajõe Ateenas moodustab 32aastase Liisi ja aasta vanema Steni sõnutsi nende elus tähtsa peatüki.

Liis saab end pärast õpinguid Tartu tervishoiu kõrgkoolis rakendada nii näitlejana teatrilaval kui ka meditsiiniõena Pärnu haiglas. Sten, kes kogu aeg temaga Endlas lava on jaganud, leiab selle kõrvalt ennast aina suurematest rollidest tele- ja kinoekraanil. Väsimata, sest teineteisele andmiseks jagub loomingulisel paaril energiat alati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles