Jaapani ajakirjanikud nautisid külma sauna ja nägid jõuluvana

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõuluvana Ärni arvas, et ühest suusast jätkub kolmele ning Yuri Moori (vasakul) ja MIho Kakuta kiitsid selle mõtte heaks.
Jõuluvana Ärni arvas, et ühest suusast jätkub kolmele ning Yuri Moori (vasakul) ja MIho Kakuta kiitsid selle mõtte heaks. Foto: Mailiis Ollino

Pärnumaaga tutvuvad Jaapani ajakirjanikud ehmusid välja saunast, mis oli eestlaslikult 90 kraadini köetud, ega julgenud leiliruumi ust avada enne, kui temperatuur oli poole võrra langenud.

Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskus on pälvinud EHE- ehk ehtsa ja hea märgise saunakultuuri pakkumise eest eheda elamuse kaudu, kuid varem pole juhtunud, et saunatajatele sobib 50kraadine kuumus nagu nüüd tõusva päikese maa esindajatele.

“Tegime koos külalistega ürtidega saunavihad valmis, aga siis tuli tunnine vahe, enne kui ruum maha jahtus,” rääkis Kadi Ruumet, kes maanaiste spaaga tegeleb. “Jaapanist on meil varem Klaara-Mannis käinud vaid korra, juhuslikult sattus siia abielupaar, kes oli vaimustuses lehmapiimast.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles