Nikopensius kihutas poodiumile

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse motoklubi esinumber Toivo Nikopensius kihutab kestuskrossi Balti meistrivõistlustel medalikursil.
Paikuse motoklubi esinumber Toivo Nikopensius kihutab kestuskrossi Balti meistrivõistlustel medalikursil. Foto: Urmas Luik

Mootorratturite kestuskrossi Balti meistrivõistluste etapil Lätis Vidriži rajal selgitati paremus üheksas masinaklassis. Pärnumaad esindanud Paikuse motoklubi sportlastest oli edukaim Toivo Nikopensius, kes üle 40aastaste seenioride konkurentsis tuli lõunanaabrite Einars Vintersi ja Janis Rasmanise järel kolmandaks.

E1-klassis kihutas Endrik Raal viienda koha vääriliselt ja Marek Trei lõpetas kaks tundi kestnud motomaratoni kaheksandana. Jarmo Lehiste sai E3 klassis viienda tulemuse ja seitsmenda koha punktid teenisid Vidrižis Jüri Koger enduuroklassis ning Oliver Toomela C-klassi harrastajate seas.

Eeloleval nädalavahetusel võistevad motomehed enduuro Eesti meistrisarja neljandal etapil Kohtla-Nõmmel. 23. septembril korraldab Paikuse klubi Jõesuu rajal enduurosprindi Eesti karikasarja etapi ja kuu viimasel laupäeval kihutavad Eesti, Läti, Leedu ja Soome motosportlased Paikuse kestuskrossil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles