Kilingi-Nõmme õpilased panid matkadest kokku lood

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4.a klass matkal.
4.a klass matkal. Foto: Terje Pahk

Tervistedendavas koolis Kilingi-Nõmme gümnaasiumis toimus südamenädala raames matk "Südameretk kodulinnas", kus osalesid õpilased esimesest üheteistkümnenda klassini ja õpetajad.
 

Kilingi-Nõmme gümnaasiumi huvijuhi Laine Ülemaante kirjelduse kohaselt sai iga klass matka alguspunktis pildi ühest objektist Kilingi-Nõmmes. “Matka käigus pidi pildi järgi selle objekti üles otsima, pärale jõudes tehti ühine klassipilt ja pandi kirja lugu selle paiga kohta,” selgitas ta.

Nii sündisid Ülemaantee ütlust mööda matkadest seenelugu, metsalugu. Saadi rohkem teada Liivamäe lahingust, Neitsi Maarja kujust kiriku juures, Kilingi-Nõmmet ümbritsevast kaunist männimetsast, kohalikest järvedest ja metsarajast.

Matkalt naasnud õpilasi ja õpetajaid ootas ees tervistav vitamiiniamps.

“Meie kõigi jaoks oli see tore vaheldus keset tegusat koolipäeva ja võime julgelt öelda, et liikumine teeb südame rõõmsaks,” sõnas huvijuht ja kooli tervisenõukogu liige Ülemaantee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles