Korvpallitiimi saatus on suuresti keskmängija kätes

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peatreener Heiko Rannula usub, et ehkki Pärnu Sadama (pildil mustas mänguvormis) mäng on veel üsna rabe, suudab noor arenemisvõimeline meeskond jõuda algaval Eesti meistriliiga hooajal vähemalt poolfinaali.
Peatreener Heiko Rannula usub, et ehkki Pärnu Sadama (pildil mustas mänguvormis) mäng on veel üsna rabe, suudab noor arenemisvõimeline meeskond jõuda algaval Eesti meistriliiga hooajal vähemalt poolfinaali. Foto: Urmas Luik

Läinud nädalavahetusel pakatas Pärnu spordihall nooruslikust teotahtest, vaimustusest ja energiast. Tõsi, nooruse kärsituski näitas end.

Kodusaalis Pärnu Sadama Cupi äärmiselt tasavägises esimeses mängus pidi siinne korvpalli esindusmeeskond võtma lisaajal vastu 91:92 kaotuse põhjanaabrite Kotka TP tiimile. Kolmanda koha heitluses olid pärnakad 84:77 üle Valmiera meeskonnast.

Peatreener Heiko Rannula möönis, et mäng oli väga toores. “Mõnda kutti olen näinud nädala või kaks,” põhjendas ta. “Järgmised paar nädalat (enne hooaja algust, L. H.) tuleb näha kõvasti vaeva ja leida uusi mänge, et hakkaksime meeskonnana toimima.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles